„Въпреки че съм от 20 години на сцена, „Като две капки вода“ за мен е като едно училище“, сподели изпълнителката

След като снощи грабна за първи път победата в „Като две капки вода“ с брилянтната имитация на песента Rude Boy на барбадоската дива Риана, Алисия сподели емоциите от сцената на любимото шоу за преобразявания

Алисия е номер едно в петия епизод на „Като две капки вода“ (ВИДЕО+СНИМКИ)

„Победата ме изненада, защото в този сезон всички са много силни като образи и страхотно се стараят. Щастлива съм, че спечелих първо място в предаването точно с Риана, която страшно много харесвам. Тя е като учебник за шоубизнеса. Победата не е само моя, тя е и на страхотните стилисти и гримьори, на целия екип. А също и на хората, които отговарят за звука, защото като изпълнител се чувствам адски комфортно“, споделя Алисия.

За следващото звездно преобразяване на Алисия в Принс

„Смятам, че ще ми бъде трудно, защото песента, която ми се падна Kiss се изпълнява във фалцет през цялото време. Това доста изморява гласа, защото това не е моята постановка на пеене. Със сигурност ще е трудно, но се радвам на всеки образ, който ми се пада, защото се преоткривам като изпълнител. Въпреки че съм от 20 години на сцена, „Като две капки вода“ за мен е като едно училище. За мен е удоволствие, че съм в шоуто.“

ГАЛЕРИЯ: Пети лайв на десети юбилеен сезон на "Като две капки вода"

„Мисля, че успявам да надскоча себе си на сцената, опитвайки се да изляза от себе си като глас и поведение“, категорична бе тя.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Като две капки вода“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.