Изпълнителят споделя наблюденията си за нощния живот и разказва за творческите си планове в „На кафе“

„В момента съм се фокусирал повече в продуцентската дейност. Работя с млади изпълнители и наскоро издадохме втория сингъл на Надежда Александрова-Ника. Фокусирал съм се да помагам на младите, но работя и по мои проекти. Занимавам се с режисура и последният клип на Надежда е под моята режисура. Все още не съм изкарал нови песни, но ще стане. Не съм строг, а изискващ артистът да покаже най-доброто от себе си. Не е лесно да се наложи нов артист на пазара. Изисква се много работа и усилия“, споделя пред репортер на „На кафе“ Рафи.

„Нощният живот не е това, което беше преди. Ще отнеме време докато се завърнат хората в клубовете и животът през нощта стане какъвто беше преди COVID. Лично аз съм зареден много след събития, без значение по кое време са – рано или късно. Когато съм на сцената, адреналинът е изключителен и ме държи дълго. Ако имам събитие трудно мога да заспя, но ако заспя не мога да стана след това. Иначе сутрин ставам рано и си имам изграден режим. Дори и след събитие да спя само 4-5 часа, успявам да регенерирам достатъчно. Пробвах медитация, но ми е трудно да се отпусна. Приятелката ми медитира всеки ден, но при мен фокусът е на друго място. Опитвам се да съм обран, тъй като съм изключително емоционален. Мисля, че хората на изкуството са емоционални и го показват. Опитвам се да се обера и да не съм прекалено експресивен, но дори сега не спирам да говоря“, признава изпълнителят.

„Обожавам рождените дни, а също и да празнувам с приятели. Обичам да съм с близки, с които да се отпуснем, а не купонджийска показност. Прави ми впечатление през последните години, че в заведенията не се празнува и танцува, а хората сякаш присъстват. Не се забавляват и не изпитват удоволствие от това. Липсват ми танците и комуникацията между хората, когато се забавляват. Дори и нищо да не си кажеш, енергията се предава“, коментира промяната в нощния живот Рафи.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Като две капки вода“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.