Валентина претърпя инцидент на ледената пързалка

Люто събуждане отпрати участниците на поредното приключение в Hell’s Kitchen България. Готвенето на кънки приключи с победа за Червените, но и с един участник по-малко в техния отбор. Жените показаха, че това няма да попречи на работата им, като разбиха Сините и на вечерната резервация.

Празненство в Hell’s Kitchen България

По време на дневното предизвикателство адът в кухнята беше замръзнал, а участниците се пързаляха по тънък лед. Този път кулинарната част от задачата не представляваше трудност за готвачите, но шеф Ангелов беше добавил уловка – двата отбора трябваше да готвят на кънки, като стигат благополучно до масата на шефа. Въпреки че уменията на жените по фигурно пързаляне бяха далеч от тези на българските фигуристки, те победиха Сините в ожесточеното състезание. Непосредствено след края на играта Валентина претърпя инцидент и се наложи да отпадне от строя на резервацията поради необходимостта от операция по спешност.

Янита ще се изправи срещу Денислав в Hell’s Kitchen България

Ресторантът отвори врати и резервацията за Синия отбор започна с козметични промени по амюз буша, докато в Червената кухня миниатюрният комплимент получи категоричния отказ на шеф Ангелов. Готвачите със сини куртки имаха големи надежди за вечерята, но с всяка следваща грешка на Николай и Андреа те пропадаха. Червените съотборници на Валентина не усетиха липсата на „немската школа“ в кухнята си, тъй като се справиха безупречно и без нея. Малко преди края на резервацията всички Сини се прибраха в общежитието, като това направи Червените герои и на вечерята. 

Червеният отбор се спаси от номинации в Hell’s Kitchen България

Кой ще е първият номиниран тази седмица? Сините ще покажат ли отборна игра? Как ще се справят готвачите с поръчките за вкъщи?- разберете в следващия епизод на Hell’s Kitchen Bulgaria събота вечер в 20:00 часа по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, на FB страницата на предаването, както и на официания Instagram.