Николай ще се изправи срещу Денислав в дуел за чест и слава

Hell’s Kitchen България започна с номинации за Сините, на които шеф Ангелов свали куртката на Николай. През деня готвачите бяха в ада, наречен доставки по домовете, а Денислав облече оранжевата престилка втора седмица подред.  

Готвене на кънки в Hell’s Kitchen България 

В предизвикателството миналата вечер по NOVA участниците трябваше да готвят специално меню за доставки в караваните на Hell’s Kitchen, като тяхната цел беше да изпълнят поръчките си по-бързо от противниковия отбор. Въпреки лекото закъснение при приготвянето на храната от първата марка, Червените грабнаха победата с пълна сила. Сините охлюви бяха наказани за загубата с директни номинации.   

Празненство в Hell’s Kitchen България

Синият отбор получи мастърклас с кайзера на мляното месо Петър Киров, като след това всеки сам за себе си се впусна в ожесточената битка за куртката си. Шеф Ангелов остана впечатлен от креативността и смелостта в чинията на Артур и изключително разочарован от главния компонент в ястието на Денислав. В резултат на този провал Денислав и Николай ще излязат на арената в решаващ сблъсък.       

Янита ще се изправи срещу Денислав в Hell’s Kitchen България

Какъв дуел е подготвил шеф Ангелов за Николай и Денислав? Кой от двамата Сини ще напусне кулинарното състезание завинаги? Как ще понесе Янита риска от изгонване, на който се постави Денислав? - разберете в следващия епизод на Hell’s Kitchen България в неделя вечер в 20:00 часа по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, на FB страницата на предаването, както и на официания Instagram.