Николай срещу Денислав в титаничен кулинарен сблъсък

Тази вечер в Hell’s Kitchen България Валентина се завърна с бодро накуцване в Червения отбор, но пестеше сили чак до вечерята. Оранжевите – Николай и Денислав поведоха отборите си през лабиринта на дневното състезание и през вечерната резервация, на която Анелия направи множество грешки и те костваха нейното място в кулинарната надпревара.

Доставки по домовете в Hell’s Kitchen България

В първата част от ожесточената битка Николай и Денислав сформираха сами отборите си и водеха „слепите“ си състезатели през трасе със серия препятствия. Победата на Николай и неговите верни играчи му гарантира предимството да избере ястието, което да приготви. Второ действие на кой е по-добрият готвач продължи в кухнята, където този път ключовата преднина се падна на Денислав. 

Готвене на кънки в Hell’s Kitchen България

На вечерята Денислав реши да поведе бившия си Червен отбор, а Николай гордо застана начело на Сините си съотборници. Николай спечели Камен на своя страна и Синият отбор показа взаимност и мотивация в кухнята. Напрежението при Червените, създадено от Денислав, изкара Анелия извън кондицията и тя започна да върви стремглаво надолу, което по-късно доведе до нейното напускане на Hell’s Kitchen. Хаотичните лидерски разпоредби и грубото крещене на Денислав ескалираха и шеф Ангелов изгони отбора от ресторанта си. С трима играчи по-малко Сините издухаха Червените и за пръв път от много време насам издадоха всички поръчки за резервациите си.

Празненство в Hell’s Kitchen България

Кой отбор ще е победител в дневното предизвикателство? Валентина отново ли ще приложи немските методи в Червената кухня? Докъде ще стигне неразбирателството между Янита и Валентина? - разберете в следващия епизод на Hell’s Kitchen България в петък вечер в 21:00 часа по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, на FB страницата на предаването, както и на официания Instagram.