Напрежението в червения отбор изигра лоша шега на участничката и тя напусна преждевременно Кухнята на Ада

В онлайн интервю за „На кафе“ състезателката разказа какво я е препънало в играта и сподели кои са фаворитите й в напрегнатата кулинарна надпревара.

„По време на последната си игра се нагърбих с прекалено много неща. Бях с Валя на една станция. А както всички знаем, тя е контузена. И с цел отново да помогна на съотборник, понесох прекалено много дини под една мишница“, сподели Анелия.

Hell’s Kitchen България приключи за Анелия

За спортната злоба

„Спортната злоба винаги я има. Все пак това е състезание. Но аз съм човек, който обида да играе отборно. Все пак до финал не се стига сам. Мисля, че е бил излъчен и момента, в който аз се крия от всички останали. Тогава бях адски ядосана на отбора си, че постъпва по този начин. Беше потресаващо егоистично.“

Доставки по домовете в Hell’s Kitchen България

Кои са фаворитите й в състезанието?

„Ако можех да се върна в Кухнята на Ада, щях да бъда по-самоуверена. Излязох със самочувствие, което много ми липсваше. И определено в този момент бих заявила, че вече го имам. Вярвам много повече в себе си. И се надявам и други момичета на мое място да вярват точно толкова, колкото и аз. Имам двама фаворити – Артур от синия отбор и Елена от червения отбор. Мисля, че това няма да ви учуди, защото тя е невероятен човек и кулинар, със страхотен усет и ми се иска и тази година да спечели жена“, категорична бе тя.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, на FB страницата на предаването, както и на официания Instagram.