Мъжът бе арестуван в апартамента, в който е живеел без адресна регистрация

Полицията разпростани кадри от ареста на Георги Семерджиев, който избяга след тежката катастрофа в центъра на София. При инцидента загинаха две млади жени.

СНИМКИ ОТ КАТАСТРОФАТА ВИЖТЕ ТУК

Мъжът бе арестуван в апартамента, в който е живеел без адресна регистрация. Той е задържан при съвместна акция на полицията и специализирания отряд „Кобра“, съобщават от МВР.

Снимка: МВР

Задържаха избягалия шофьор от катастрофата в София, бил дрогиран

Издирваният шофьор е бил във видимо неадекватно състояние. Не могъл да даде обяснение за катастрофата. Съдебно-токсикологична експертиза ще установява каква дрога е употребил мъжът, преди да седне зад волана във вторник.

Снимка: МВР

Семерджиев е криминално проявен, заявиха работещите по случая. По-рано стана ясно, че бившият футболист има 47 акта и 49 наказателни постановления. Управлявал катастрофиралия автомобил с фалшиви номера, защото превозното средство е било спряно от движение. В колата са намерени сигнална синя лампа и стоп полицейска палка.

Снимка: МВР

По информация на NOVA книжката му също е фалшива. Представял документ, за който твърдял, че е издаден в Швейцария. Справка между Пътна полиция в България и органите на реда в Швейцария обаче показала, че книжката не е истинска. Официално разследващите потвърдиха само, че това все още се проверява.

Семерджиев беше обявен за общодържавно издирване и по старите дела, по които е разследван.

ВСИЧКО ЗА МЪРТОНОСНАТА КАТАСТРОФА В СОФИЯ ЧЕТЕТЕ ТУК

Шофьор с 50 нарушения, карал с фалшиви номера, причинил катастрофата в София

Кола се разцепи при тежка катастрофа в София, има загинали пешеходци (ВИДЕО+СНИМКИ)

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.