Във вторник шофьор с 50 нарушения уби две млади момичета на тротоар

В сряда в редакцията на „Здравей, България” жена помоли за съдействие относно изясняване на самоличността на загиналите млади жени в тежката катастрофа в София. Антоанета Куюмджиева е близка на семейство, което издирвало дъщеря си. Роднините загубили връзка с нея след инцидента. Звънели са в болници, в 4 РПУ, препращали са ги към КАТ. От тези институции им казали единствено, че инициалите на загиналото момиче и дъщеря им съвпадат. По-късно името се е потвърдило.

Шофьор с 50 нарушения уби две млади момичета на тротоар в София (ОБЗОР)

„Получихме съдействие от „Пътна полиция" и ни изпратиха в следствието. Обърнахме се към вас за помощ, защото не можехме да я намерим. Надявахме се това да не е тя. Не сме спали. Искаме правосъдие. Никой не заслужава да си отиде по този начин. Това са деца. Тя се прибираше и трябваше да се види с моята дъщеря. Видях я няколко часа преди това. Беше едно прекрасно дете. Ще ни липсва страшно много. Не може хора като Георги Семерджиев да бъдат оставяни безнаказани", сподели в ефира на предаването Куюмджиева.

СНИМКИ ОТ КАТАСТРОФАТА ВИЖТЕ ТУК

Припомняме, че криминално проявен с около 50 пътни нарушения предизвика тежка катастрофа и уби две млади жени - на 22 и 26 години, в центъра на София. Инцидентът стана късно във вторник вечерта на кръстовището до хотел „Хемус”. След произшествието извършителят и неговата спътничка избягали от мястото. При удара колата му се разцепва на две и помита жените, които се движели по тротоара. Джипът на Семерджиев е бил с фалшиви номера, с незаконно ползвани синя лампа и стоп-палка.

Кола се разцепи при тежка катастрофа в София, има загинали пешеходци (ВИДЕО+СНИМКИ)

Повече вижте във видеото.

ВСИЧКО ЗА СМЪРТОНОСНАТА КАТАСТРОФА В СОФИЯ ЧЕТЕТЕ ТУК

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.