Партията им призовава да се прекратят ограниченията заради коронавируса

"Само хора, които вярват в Дядо Коледа, може да повярват, че това правителство ще отиде и оправи взаимоотношенията ни с Русия". Това каза в предаването "Твоят ден" на NOVA NEWS Цончо Ганев от "Възраждане".  

„Персоналният състав на този МС изпълнява само и единствено политиките, които има президентът. Така че този МС и този министър-председател  може да подобри икономическите ни взаимоотношения с Русия, може да подпише анекси и да открием сметка да си плащаме в "Газпром банк", и да имаме доставки на газ. Това обаче граничи с фантастиката", посочи Ганев.

Според него има две важни неща, които служебният кабинет трябва да направи - да осигури честни избори и да се справи с ограничителните мерки заради коронавируса. Той обаче изрази съмнения, че този здравен министър ще направи това, тъй като посочи, че преди време е бил за още по-строги мерки. 

"Призоваваме Радев, призоваваме и министър-председателя Гълъб Донев да гарантират изборите, да осигурят това да имаме нормална кампания в следващите два месеца и оттам нататък тази безумица с коронавируса да се прекрати, и да не дават основания хорта да се бунтуват”, каза още Цончо Ганев.

Целия разговор гледайте във видеото.

ВСИЧКО ЗА РАБОТАТА НА СЛУЖЕБНИЯ КАБИНЕТ ЧЕТЕТЕ ТУК

Всички новини от NOVA NEWS следете на страницата на телевизията във Facebook, както и в канала й във Vbox7.