Венеция Ангова изключи възможността да водят преговори с Бойко Борисов

„Смятам, че това е един много експертен кабинет. Това са хора, ориентирани към резултатите, които искат да си реализират мисията, визията и целите, заради които са в политиката или в администрацията. И това са хора с опит”. Така определи служебния кабинет Венеция Ангова от ПП.

Според нея ГЕРБ са хвърлили страната в настоящата политическа криза. „Ако мерките по Плана за възстановяване и устойчивост не се реализират, аз бих хвърлила вината върху ГЕРБ”, посочи тя в предаването „Твоят ден” на NOVA NEWS. 

На въпрос дали ПП могат да се коалират с ГЕРБ в едно бъдещо управление тя категорично заяви в отговор: "С г-н Борисов не е възможно да водим преговори".

"Основнияте урок, който ние научихме е, че посоката е правилна. Това, което можем да подобрим, е да ускорим темпото и също да повишим нивото на комуникация”, посочи депутатът. По думите ѝ една от основните задачи пред ПП за следващите избори е да търсят достатъчно широка подкрепа, за да формират антикорупционно мнозинство в следващото НС.

По думите на Ангова ПП са достигнали 3-тия етап на промяната - силни действия, ясни заявки и правилна посока и път - а четвъртият етап ще е свързан с това промяната да се интегрира в обществото. "За мен лично не е край, а начало", каза още Венеция Ангова.

Целия разговор гледайте във видеото.

ВСИЧКО ЗА РАБОТАТА НА СЛУЖЕБНИЯ КАБИНЕТ ЧЕТЕТЕ ТУК

Всички новини от NOVA NEWS следете на страницата на телевизията във Facebook, както и в канала й във Vbox7.