Очевидец твърди, че потърпевшата е жена

Зрител на NOVA сигнализира за полицейско бездействие. Мъжът твърди, че е станал свидетел на домашно насилие. Сцената на агресия се е разиграла в парк в Пещера. Пред погледите на няколко души мъж набил жена си, а полицейският патрул, повикан на място, не направил нищо.

„В неделя привечер бях на езерото, когато се чуха викове. Мъжът крещеше, че ще я убие. Видях, че я удари и жената падна на земята. Всички бяха стъписани. Аз звъннах на 112. Полицаите дойдоха бързо, но не пожелаха да разберат какво се е случило. Дадох си личната карта, защото исках да дам показания. Подал съм сигнал до „Вътрешна сигурност" на МВР и до Прокуратурата", каза в ефира на „Здравей, България” очевидецът Стоян Мадин.

От полицията заявиха за NOVA, че и мъжът, и жената са стари техни познайници. Кагато органите на реда пристигнали на място установили, че двамата са били в нетрезво състояние. Вчера те са били извикани в районното.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.