За първи път от повече от година принцовете Уилям и Хари, със съпругите си, се появиха заедно пред публика

В миналото често ги наричаха "Кралската четворка". Днес тези две семейства се появяват в този формат пред публика за първи път от година.

СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК

Пред камерите и фотообективите Уилям и Кейт, Хари  и Меган не показаха особено взаимодействие помежду си. Но поздравиха хората, които се бяха събрали пред замъка Уиндзор.

Анализатори на Острова тълкуват съвместната поява като знак за обединение на кралското семейство в трудните дни, които короната преживява. Нещо, което поданиците биха искали да видят.

Особено близки след смъртта на майка им Даяна, отношенията между двамата охладняха след сватбата на Хари и Меган Маркъл. А тоталният разрив дойде след решението на по-малкия брат и съпругата му да се откажат от кралския си статут и да заминат за Америка.

Личната загуба може би събира отново братята, но разликата в статута на двамата след смъртта на кралицата става все по-голяма. Уилям вече е престолонаследник. А анализатори на Острова твърдят, че новата му роля предполага все по-често да виждаме него и съпругата му в компанията на краля и кралицата-консорт - една нова „Кралска четворка" е на път.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.