Принц Уилям е наследник на британския престол

Принц Джордж демонстрира дръзко поведение към съучениците си. 9-годишното момче ги призова да внимават, тъй като баща му принц Уилям е наследник на британския престол. Това твърди кралски експерт, цитиран от Daily Express.

В книгата си „Новите кралски особи” Кейти Никол изказва предположение, че момчето добре разбира монархията и ролята на семейството си. Съобщава се, че децата на принц Уилям и Кейт са възпитани в „чувство за дълг”.

„Трябва да се поклониш пред ковчега”: Шарлот съветва брат си за кралския протокол

Кралският кореспондент и автор на Vanity Fair заяви: „Те възпитават децата си, особено принц Джордж, с осъзнаване на това кой е той и каква роля ще наследи, но се стремят да не ги натоварват с чувство за дълг”.

„Джордж разбира, че един ден Уилям ще бъде крал. И като дете се кара с приятелите си в училище, надвиквайки ги с убийствената реплика: „Баща ми ще бъде крал, така че по-добре внимавайте”, твърди още кореспондентът.

Бъдещият крал - принц Джордж, и сестра му Шарлот демонстрираха безупречно поведение по време на траурната церемония за кралица Елизабет II. Двамата бяха най-младите членове на кралското семейство, които последваха ковчега на бившия монарх. 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.