Вижте историята на Емил Узунов от Асеновград

История с продължение, в която главен герой е Емил Узунов. Мъжът от Асеновград преди време заяви, че няма да напуска дома си на определена дата през следващите няколко години. Причината - през преходните две години Узунов на два пъти преживява ужасен шок. Оказва се уличен, че шофира след употреба на наркотици.

"Пълен абсурд": Мъж доказа, че не шофира дрогиран, обвиниха го отново

Животът на Емил Узунов се върти в особен кръговрат. Спират го, дава първоначално положителен полеви тест за употреба на наркотици, слагат му белезници, карат го в болница. Дава проби за кръвен тест, обискират дома му, задържат го в полицията, образуват досъдебно производство срещу него и го освобождават го. Няколко месеца по-късно излизат резултатите от кръвните му проби, които се оказват отрицателни. Тогава го оневиняват и му връщат книжката. Минава кратък период и го спират отново.

Шофьор за пореден път стана жертва на фалшиво позитивен тест за наркотици

Тази година Узунов отново е спрян. И отново е с положителен тест за наркотици. Сега очаква за трети път резултатите от кръвните проби, които да докажат, че не е употребил амфетамини. Той обаче е категоричен, че този проблем създава грижи на семейството му, в работата му и се отразява на социалните му контакти. 

Повече гледайте във видеото. 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.