Това му е поредно провинение

40-годишен шофьор без книжка е заредил гориво и си е тръгнал, без да плати на столична бензиностация. Това стана в късния следобед, научи NOVA.

Сигналът е подаден в полицията, а малко по-късно патрули на КАТ го спрели за проверка. Дрегерът отчел 3.29 промила алкохол. Установено било, че водачът е без книжка. Справка показала, че за втори път сяда зад волана без свидетелство за управление, казаха източници на NOVA. Мъжът ще бъде арестуван. 

Свалиха номерата на колата на шофьор без никакви нарушения (ВИДЕО)

Спреният водач никога не е имал българско свидетелство за управление. Шест пъти е наказван за неправоспособност, научи NOVA. 

Има едно образувано досъдебно производство за шофиране без книжка в едногодишен срок след като вече е наказван административно за неправоспособност през 2009 г. Тогава досъдебното производство е прекратено от прокуратурата по давност.

Последното наказателно постановление за неправоспособност му е връчено на 08 септември тази година, научи NOVA от свои източници.  

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.