Китайка за малко да рециклира спестяванията на мъжа си

Американец от град Уиндъм в щата Ню Хемпшир случайно изхвърлил сватбения пръстен на жена си в боклука. За да го открие, той потърсил помощ от санитари, които изровиха 20 тона боклук, за да възстановят семейното равновесие, пише БГНЕС.

По информация на медиите Кевин Бътлър изхвърлил салфетка, в която се оказа, че са били увити брачната халка на жена му и други нейни пръстени. Жената ги увила в салфетка, за да изсъхнат след почистването им.

Мъжът разбрал какво е направил едва когато съпругата започнала да търси навсякъде бижутата. По това време боклукът вече е бил откаран до транзитната станция, откъдето по-късно е трябвало да отиде на сметището.

Бътлър отишъл до транзитната гара и обяснил ситуацията на нейния управител, който приел да помогне. Персоналът на станцията прегледа записите от камерите за наблюдение и определил в кой сектор може да са били увитите пръстени на съпругата му – там били около 20 тона боклук. Сътрудниците разровили тези 20 тона боклук, за да открият правилния чувал.

„Не бих посъветвал никого да повтори това. Но за да върна пръстените, бих го направил още хиляди пъти “, каза чистофайникът.

При друга история китайка дала за рециклиране тайното скривалище на съпруга си, съхранявано в картонена кутия. Мъжът първо признал пред семейството си, че крие част от доходите си в кутията, а след това заедно със служителите по чистота трябваше да рови планини от боклук при 40-градусова жега, за да намери своя тайник.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook