Храната променя начина, по който функционира тялото, емоциите, поведението ни, каза тя

Урокът от 2022 г. е, че във всеки момент човек получава толкова сила, колкото му е нужда, за да се справи с някои неща. Това каза Инес Субашка – кондиционен треньор и вдъхновител в предаването „Социална мрежа“.

Тя препоръча хората да бъдат „леко гладни“ във всяко отношение.

„За мен смисълът не е да се случва нещо невероятно, а например да се кача на Витоша, да отида до Черни връх и да гледам залеза. Всеки човек има нещо, което му носи този смисъл, а не тази изключителност, която очакваме“, сподели Субашка.

Тя сподели, че обича природата, особено залезите. Субашка разказа повече за своята книга „Тайният език на тялото“.

Тя разказа как спорта променя човека. „Хората виждат, че нещо, което не са вярвали, че могат да постигнат с усилия е възможно. Това им обръща мирогледа за самите себе си и после могат да го пренесат за всяка една сфера от живота им. Можеш да видиш как тези хора се променят. Хубаво е да бъдеш част от този процес“, сподели тя.

За нея са важни не материалните неща, а близките хора. Тя е на мнение, че във всеки един момент човек може да вземе решение да промени себе си. „Тази промяна не е нещо, което се случва от днес за утре, тя е тези малки, ежедневни решения, които се натрупват.“ Хората не трябва да се отказват, каза тя.

През 2023 г. Инес Субашка сподели, че ще е ангажирана с докторантурата си към НСА. Тя разказа и за своята сестра, която е кинезитерапевт.

Храната променя начина, по който функционира тялото, а също така и емоциите, поведението ни, каза Субашка. „Тялото и животът се адаптират към стимулите, които им изпращаме“, сподели тя.

Повече гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.