Концертът е на 10 февруари в зала „България ”

Мария от „Мери Бойс Бенд” отбелязва 30 години на сцена. Концертът е на 10 февруари в зала „България”. Тогава певицата празнува и личния си рожден ден.

„Тези 30 години наистина минаха като един миг, обаче пък от друга страна е имало толкова много концерти и срещи с хора. Ние бяхме деца, но на голямата сцена и оттам тръгна един път с много клубове, много концерти. В един момент вече започнахме да създаваме своя музика, авторски песни. Така по-целенасочено започнахме около 2000 година да творим”, сподели певицата.

За нея най-голямото богатство са срещите с хора. „Хората, концертите, които сме имали, тези вечери, които не сме спали до сутринта, ни направиха и нас големи хора. Пораснахме, но и ни направиха по-големи професионалисти, надявам се”, разказа още Мария Мутафчиева.

Споделя, че мечтае за още песни, музика и вдъхновение. „На мен ми се иска да има още много напред, много дълъг да е този път. Искам да имам още вдъхновение за много песни, защото виждам, че тези песни са необходими и на хората, които продължават след мен в музиката”, допълни Мария.

Повече гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.