Актьорът Краси Радков и нежната му половинка Станислава Ганчева стават част от четвъртия сезон на най-романтичното предаване по NOVA

Истинска любов, положителни емоции, но и изпитания за силата на чувствата очакват зрителите на NOVA тази пролет с четвъртия сезон на най-романтичното предаване в телевизионния ефир „Един за друг“. Незабравимо приключение очаква новите участници в риалити формата, нетърпеливи да тестват силата на отношенията си, за да докажат, че заедно са непобедими. За успешното изпълнение на мисията отново ще следи чаровният водещ с неподражаемо чувство за хумор Емо Чолаков, който за първи път няма да е сам, а ще бъде в звездна компания. Любимият актьор Краси Радков и прекрасната му съпруга Станислава Ганчева ще се включат в шеметно предизвикателство, за да убедят, че любовта е над всичко.

„Зрителите не са виждали толкова много любов. Първото доказателство са звездното семейство, което ще бъде част от новия сезон. Краси и Станислава са живият пример, че силата на чувствата може да устои на времето и житейските обрати. Очаквайте големи изненади, започваме в месеца на любовта – февруари, по NOVA“, сподели водещият на предаването Емо Чолаков.

Интересът за участие в най-положителното предаване в телевизионния ефир е огромен и тази година. В атрактивния каст влизат повече от интригуващи двойки с любопитни житейски истории, част от които с богат семеен стаж, но и с голямо желание за екстремни преживявания. Те ще тестват не само колко добре се познават, но и дали притежават необходимите физически и психически качества, които могат да им осигурят победата – адаптивност, креативност, пресметливост, бързина и сила. Това, което обединява всички, е истинската любов, мотивацията за победа и желанието да покажат, че са създадени един за друг.

В първия сезон на формата „Един за друг“ две двойки си завоюваха победата - Искра и Йордан, и Елена и Пламен, а във втория - Тяна и Иво решиха да споделят наградата си с младата двойка Тина и Миро. Миналата година от любимото семейно предаване последни си тръгнаха Симона и Борислав. Кои ще бъдат новите претенденти за наградата и на какво ще бъдат готови, за да покажат любовта си един към друг?

Актуални новини може да откриете в сайта на „Един за друг“, Facebook страницата  и официалния Instagram профил на предаването.