Какво е Айфон и какви са плюсовете му

За последното десетилетие марката Apple стана много разпознаваема в цял свят и това не е случайно. От компанията полагат големи усилия, за да са иновативни във всяка своя разработка. Според проучване от 2021 година приблизително 1,23 милиарда души използват iPhone в цял свят. В същата година са били отбелязани общо около 6,3 милиарда потребители, които използват смартфон глобално. Спрямо тези данни знаем, че почти 20% от световното население използват Айфон телефони. От Ейпъл получават високо доверие от клиентите си, защото винаги прилагат високи стандарти върху устройствата си. Освен в начина на изработка и използваните материали, от компанията имат и други ключови за клиентите си плюсове като софтуера, който се поддържа между шест и седем години след излизането на модела.

Устойчивите материали и дългата софтуерна поддръжка гарантират за по-дългото потребление и за по-малкото създаване и натрупване на електронни отпадъци в световен мащаб на Apple устройствата. Заради по-добрите вложени материали и дългата софтуерна поддръжка, телефоните издържат с години повече от някой свои конкуренти и затова си заслужават първоначалната си инвестиция.

Взимането на по-нов модел ни дава гаранции, че ще получаваме актуализации за по-дълго време, като например най-новия модел Айфон 14 Про Макс или предшественика му iPhone 13 Pro Max.

Какво е демонстрационен телефон и защо да изберем него

Този вид техника е служила за мострени цели или като дисплеен модел в търговски предприятия в цял свят. Тези устройства често участват в няколко рекламни кампании, филмови прожекции, ревюта и други рекламни събития. Демонстрационната техника често не се различава от чисто новата. В Restore.bg демонстрационните смартфони се предлагат с 2 години гаранция.

При покупката на такъв вид смартфон потребителите допринасят за по-добри условия за околната ни среда. Усилията ни подпомагат сериозно за намаляването на отпадъците с електронен произход и приканват обществото да цени околната среда. Чистата екологична система е рецепта за здраво, щастливо и бързо развиващо се общество.

Къде можем да намерим Айфон смартфони

Restore.bg е с повече от 10 години опит в сферата на търговията на мобилни телефони, лаптопи, телевизори, аксесоари и други. Целта на онлайн магазина е да предложи най-доброто съотношение на цена и качество за българския пазар.

В него може да откриете стоки, като демонстрационни Apple iPhone телефони с 24 месеца гаранция и телефони втора ръка с 6 месеца гаранция. Телефоните могат да се вземат на изплащане до 36 месеца без първоначална вноска и се изпращат с експресна доставка до цяла България. Всички онлайн поръчки имат право на връщане в 14 дневен срок. Получавате ги в комплект с брандирана еко кутия, зарядно устройство, кабел и сим пин. Пълен комплект.