Изложението ще се проведе от 15 до 19 май на Летище Стара Загора

Петнадесетото издание на най-големия форум за земеделие у нас БАТА АГРО, който се организира от Българската асоциация на търговците на агротехника, ще се проведе от 15 до 19 май 2023 година на Летище Стара Загора.

В изложението традиционно участват фирми за земеделска техника и агро технологии, представящи най-големите световноизвестни брандове в сектора, напоителни системи, семена и препарати, резервни части, автомобилни и строителни фирми, консултантски и финансови институции и много други.

БАТА АГРО се провежда на открито и организира демонстрации със земеделска техника и технологии. Така земеделските производители могат да направят тест драйв и да видят операциите на машините в реални, полеви условия. Също така върху опитните полета с посеви на БАТА АГРО се демонстрират семена, торове и препарати.

До момента 151 фирми са заявили своето участие върху 31 405 кв.м. нетна изложбена площ. Само до края на февруари изложителите могат да ползват отстъпка за ранно записване в размер на 20%. А за фирми, които участват за първи път, намалението е 40%.

За БАТА АГРО 2023 организаторите въвеждат промени в концепцията на площите и организацията на алеите за посетителите. Вече всички изложбени площи и презентационни щандове ще бъдат разположени около една централна алея, така че всеки изложител да има пълна видимост и достъп до посетителите на форума.

Също така съвместно с „Хранкооп“ в рамките на БАТА АГРО 2023 ще се организира Фермерски пазар. На него гостите и посетителите на изложението могат да закупят директно от производителите сезонни плодове и зеленчуци, млечни продукти, мед и пчелни продукти, цветя и разсади на билки и подправки, сокове, сиропи и конфитюри; зърнени продукти, вино, арт и занаятчийски изделия и други.

Посещението на изложението е безплатно, но е необходима регистрация – предварително в уебсайта на БАТА АГРО или на място в дните на изложението. Работното време е от 09:00 до 18:00 часа, като само в последния ден, 19 май, е до 14:00 часа.

За Специализирано изложение за земеделие БАТА АГРО

БАТА АГРО е най-големият форум в България за представяне на земеделска техника, продукти и услуги за земеделието и се организира от Българска асоциация на търговците на агротехника. Изложението се провежда от 2010 г., като през годините то спечели доверието на хилядите земеделски производители с добра организация, разнообразие на представените експонати и лоялни търговци. За този период изложбените площи нараснаха повече от два пъти, като при последното, четиринадесето издание на изложението участваха 163 фирми върху 35 000 кв.м. нетна изложбена площ. Посетителите за петте работни дни бяха близо 15 000 души.

Разгледайте БАТА АГРО 2022 от въздуха и се разходете по алеите за посетители чрез нашата виртуална разходка: https://bata-agro.com/bataagro360/bataagro22/