Компанията Mareven Food Europe LLC отваря нова, свежа и апетитна страница в своята история

За любителите на висококачествените инстантни нудли имаме вкусна новина – тя се казва REEVA.

Mareven Food Europe LLC, която досега произвеждаше хранителни продукти с марките Rollton и Bigbon, отваря нова, свежа и апетитна страница в своята история. Компанията, която вече е с ново име Euro Food Service, с гордост представя международната марка REEVA в България.

На пазарите в повече от 40 страни REEVA вече се е превърнала в синоним за вкусни инстантни нудли, както и на универсални подправки. Вече и в България, инстантните нудли REEVA започнаха да се появяват по рафтовете на българските супермаркети.

Euro Food Service произвежда REEVA в най-модерното европейско производство, използвайки съвременни технологии и богатия опит на своя екип. Основният принцип на марката REEVA (от английски - „преоценка”) е систематичен подход към проучването и преоценката на възгледите за потребителските предпочитания, грижата за околната среда и служителите, които всекидневно произвеждат хранителни продукти.

За в бъдеще Euro Food Service планира да разшири гамата от продукти на REEVA и ще продължи да инвестира в развитието на технологиите и внедряването на иновации.

REEVA - опитайте сами и се убедете колко вкусно и бързо може да бъде едно ястие! Ще ги намерите в най-близкия супермаркет.