Готвачите извисяват глас в забавно караоке и готвят испанска кухня

Виктор Ангелов е подготвил нова поредица от забавни кулинарни изпитания за участниците в Hell’s Kitchen България. Те ще вземат участие в забавно караоке, което ще тества певческия им талант. Култовите изпълнения на популярни хитове ще оставят шеф Ангелов без думи и ще вдигнат настроенито в Кухнята на Ада. Уменията на кулинарите след това ще бъдат тествани със своеобразна готварска щафета, която ще изисква добра работа в екип.

Богомил от Hell’s Kitchen: Шеф Ангелов е по-взискателен от Гордън Рамзи

Загубилият отбор ще посети мастър клас на тема испанска кухня. Шеф Франсиско Лоренцо, който е готвил в ресторанти със звезди Мишлен на 3 континента, ще сподели тънкостите на иберийската кулинарна школа. Най-зле представилите се ще бъдат номинирани за изгонване и ще трябва да защитят мястото си в надпреварата.

Фаворит от ресторант със звезда Мишлен напусна Hell’s Kitchen

По време на вечерната резервация градусите ще се вдигнат след предизвикателството на шеф Ангелов към сладкаря от Перник Станислав, който ще сервира разсъблечен на гостите в ресторанта. Доброто настроение ще е временно, защото Виктор Ангелов става все по-критичен към готвачите с напредването на играта. И тази вечер поне един от тях може да се раздели с мечтата за победа и наградата от 100 000 лева.

Гледайте Hell’s Kitchen България тази вечер от 20:00 часа по NOVA. 

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, на FB страницата на предаването, както и на официалния Instagram.