Какво ново ще видят феновете?

„Бързи и яростни 10” е по кината от края на май. Почитателите на екшъна и на високите скорости ще могат да видят още една последна серия след тази. “Това е началото на края на пътя  на „Бързи и яростни”. Една забележителна поредица, която трябва да се изучава в училищата по кино, наистина”, коментира кинокритикът Димитър Дринов.

Любопитно за феновете ще бъде участието на Джейсън Момоа. „Един супер обичан актьор в ролята на злодея. Отново го има личния елемент, което е характерно за сагата. Отново имаме любопитен сблъсък, но този път нещата са различни. Този път наистина противникът е може би по-силен от обикновено”, коментира още кинокритикът.

По повод премиерата на поредния филм от сагата, големи български звезди се събраха да покарат автомобили на картинг. „Нещо, за което и актьорите от филма, и неговите създатели, винаги призовават - това, което виждаме на екрана, да си остане само на екрана. Всички каскади се изпълняват от професионалисти и не бива да рискуваме по пътищата, защото виждаме какво се случва”, допълни Димитър Дринов.  

Повече гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.