Няма да перем и пазим Бойко Борисов, заяви депутатът

Вчера беше извършен кадифен държавен преврат. Свидетели сме на поредното инсталирано американско правителство. В българската политика спокойно реагират всички на една откровена лъжа и предателство спрямо 650 000 българи. В събота организираме голям национален протест пред НС, за да изрази народът какво мисли за този кабинет, сглобен от американското правителство и ЦРУ. Това каза за ''Твоят ден" Деян Николов от "Възраждане".

Костадинов: Наблюдаваме панически зле прикрити опити за съхраняване на статуквото

По думите му има много хора, погнусени от случващото се. "Очевидно този процес няма да приключи за ден или два. Влизаме в битка за свободата на България. Очаквам чистка и назначаване на шефове на служби, одобрени от посолства, което е национално предателство. Също така очаквам имунитетът на Борисов да бъде пазен, а имиджът му да бъде изпран. Очаквам и Петков да не си даде имунитета, защото ще изчака сформирането на комисията на Христо Иванов", коментира още Николов.

Според него имунитетът на Борисов трябва да бъде свален. "Ние няма да го перем и да го пазим. Имуниетът на нашите двама депутати беше поискан заради протестите за водната криза в Перник, но ние имаме записи, че са били бити. Те сами ще се откажат от имунитетите си, нямаме притеснения. Гешев вече не е удобен на системата и тя иска да го изхвърли, а той, притиснат до стената, хапе. Мисля, че ще се разберат под масата и ще му оставят изход", смята Николов. 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.