Водачът на товарния автомобил има своя версия за случилото се

Агресия на пътя. След многократни опити автомобила им да бъде избутан от камион на пътя, Марияна Маркова и съпругът ѝ твърдят, че са били удряни с юмруци и шамари от шофьора на камиона, след като отбили. По думите им, причина за агресията станало изпреварване в тунел, което подразнило водача на тежкотоварното превозно средство. Неговата версия обаче, е различна. Водачът на камиона обаче твърди, че нападнатият е бил той. Действието се развива на магистралата от Перник към София.

„Когато излязохме от тунела, шофьорът на камиона почти ни избута в мантинелата. На отбивката на Мало Бучино бяхме избутани от товарния автомобил, но благодарение на бързата реакция на съпруга ми успяхме да спрем на сантиметри от дълбоката канавка”. Това разказа в ефира на „Здравей, България”  Марияна Маркова.

Моторист нападна шофьор на тролей в центъра на София

„Те бяха пред мен и спряха в аварийното платно. Тогава мъжът слезе от колата и започнахме да говорим за това, че в тунела не изпреварвало и имало ограничение на скоростта. Жената обаче беше доста агресивна. направо се вцепених от нея. Започна да ми скача и да ми дърпа дрехите. В интерес на истината я бутнах настрани. Тогава мъжът ѝ ми скочи. Бутнаха ме в канавката и започнаха да ме удрят. Имам синини и натъртвания още ”, заяви пред NOVA Сергей Богев, шофьорът на камиона.

Марияна Маркова отрича твърденията на водача на камиона и заяви, че ще търси правата си по съдебен път. От фирмата, с чийто камион е станал инцидентът, заявиха, че водачът вече е освободен от работа. Шофьорът е бил в изпитателен срок към момента на инцидента. Работодателите му го описват като изключително кротък и спокоен човек и заявиха, че са изненадани от реакцията му. Но от фирмата заявиха, че независимо какво е провокирало агресията, подобни реакции не се толерират. 

Повече гледайте във видеото. 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.