Гергана Коева е в неизвестност от три дни

Вече трети ден полицията издирва изчезнала жена с психично заболяване. Гергана Коева е излязла от дома си в столичния квартал „Борово” в понеделник. Семейството ѝ е силно притеснено, тъй като при обостряне симптомите на заболяването жената не може да се грижи за себе си.

„Взела си е пари, карта и четката за зъби. Надявам се, че е заминала с влак към морето. Когато децата бяха малки, пътувахме така през нощта и на нея ѝ харесваше”, сподели съпругът на Гергана Красен Коев в ефира на „Здравей, България”.

Жената е висока 1.55 см, с нормално телосложение, къса и права кестенява коса, вързана на опашка, с кафяви очи. Според информация от близките е облечена в сини дънки, сива жилетка и е обута с бели маратонки. Вероятно е да е дезориентирана.

Хората, които имат информация за жената, могат да съобщят на тел. 112, тел. 02/9821760; тел. 02/9821755 или в най-близкото районно управление на МВР.

Повече гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.