Десподов разкри какво е нужно на "орлите", за да преодолее казахстанския тим

"Ще преследваме с всички сили участие в групите на Лига Европа, защото Лудогорец винаги търси максимума." В това увери капитанът на "орлите" Кирил Десподов преди гостуването на Астана в третия квалификационен кръг на втория по сила европейски клубен турнир.

"Лудогорец" отпадна от Шампионската лига след инфарктна загуба и пропусната дузпа

Двубоят в столицата на Казахстан е във вторник от 17:00. След драматичното отпадане от Олимпия Любляна в Шампионската лига, Десподов разкри какво е нужно на "Лудогорец", за да преодолее казахстанския тим:

"Трябва да желаем повече победата, да се влагаме повече и да даваме максимума от себе си. Отборът има много голям потенциал. И да не допускаме грешките, които сме допускали в мачовете. Убеден съм и съм сигурен, че отборът не е по-слаб от "Олимпия Любляна", заяви Десподов.

Досега "Лудогорец" не се е изправял срещу отбор от Казахстан, а треньорът на "орлите" Ивайло Петев сподели кои силните страни на "Астана": Доста корав съперник, особено в защита. Изксуствен терен, но ние трябва да се присподобим и да играм и да вземем добър резултат".