"Илиана Иванова направи едно блестящо представяне", коментира бившият главен преговарящ за членството ни в ЕС

В момента няма интернет в района на Царево. Няма и ток. Такова нещо, такова бедствие в Царево – хората не са виждали от години. Проливни дъждове се изливат в района от снощи. Вали и в момента. Залети са бунгалата в най-ниската част на къмпинг „Арапя”. Те са под 1-2 метра вода. Това заяви в ефира на  „Денят на живо” по NOVA News бившият главен преговарящ за членството ни в ЕС Владимир Кисьов, който се намира в къмпинг „Арапя”.  

По думите му блокирано е и самото Царево. „В долната част, ниската част на „Арапя” тече евакуация. До там стигат високо проходими автомобили. Има и верижни такива”, посочи той.

Кисьов коментира и представянето на кандидата за следващ български еврокомисар Илиана Иванова в Брюксел. „Тя направи едно блестящо представяне. Трябва да се гордеем, че за трети път представяме жена, която достойно да защити и темите, и позициите. Иванова отговаря за един ресор - „Иновации, култура и образование”, който е абсолютно важен и тя с най-голяма компетентност успя да защити всички приоритети и това, което е важно за България”.

Целия разговор гледайте във видеото. 

ВСИЧКО ЗА НАВОДНЕНИЯТА ПО ЮЖНОТО ЧЕРНОМОРИЕ ЧЕТЕТЕ ТУК

Превърнаха общината в Лозенец в евакуационен център

Членове на Националния офроуд събор евакуират хора от Къмпинг "Юг"