SAG-AFTRA отправи предупреждение към актьорите относно плановете им за костюми за тази година

Меган Фокс стана обект на критики, след като публикува снимка на костюма си за Хелоуин и тагна SAG-AFTRA - профсъюзът, представляващ актьорите, които стачкуват срещу някои от най-големите студия в Холивуд. Гилдията на екранните актьори отправи предупреждение към актьорите относно плановете им за костюми за тази година.

Въпреки това, Меган Фокс изглежда се е противопоставила на инструкциите на синдиката и интернет потребителите не останаха доволни от това. 

Меган Фокс с предизвикателна фотосесия в гората

SAG-AFTRA пусна изявление относно костюмите по-рано през октомври. „Нека използваме нашата колективна сила, за да изпратим силно и ясно послание дo работодателиte, че няма да популяризираме тяхното съдържание без честен договор. Изберете костюми, вдъхновени от обобщени герои и фигури (призрак, зомби, паяк и т.н.). Не публикувайте снимки на костюми, вдъхновени от филмово съдържание“, призова Съюзът.

Меган Фокс и Машин Гън Кели обаче бяха облечени за годишното парти Casamigos Tequila Halloween в Бевърли Хилс с костюми, вдъхновени от Kill Bill.