Здравословното състояние на голямата звезда на киното продължава да дава поводи за безпокойство

Докато децата му водят война от няколко седмици насам, здравословното състояние на Ален Делон продължава да дава поводи за безпокойство, предава DarikNews.bg. Когато през юли миналата година жандармеристите от Секцията за изследвания го посетиха в дома му в Души, те открили актьора много слаб и неспособен да формира последователни изречения, разкри Le Parisien.

Ален Делон през 60-те - ГАЛЕРИЯ

Ален Делон: Ще си отида от този свят, без да ми е мъчно за него (ВИДЕО+СНИМКИ)

Пред общопрактикуващия си лекар, дошъл да прегледа звездата, чието здравословно състояние се влошаваше след инсулта през 2019 г., Делон заявил: "Искам да умра, животът свърши".

Същия ден следователите и медицинският специалист го посетили, за да установят дали актьорът е станал жертва на насилие срещу болен човек, тъй като трите деца на Делон са подали жалба срещу Хироми Ролин, която тогава е била известна като компаньонка. По това време лекарят съобщи за "състояние на физическо и психическо изтощение".

Ален Делон - детство в затвора, насилие и необикновена съдба (ВИДЕО+СНИМКИ)

Според професионалните оценки здравословното състояние на Ален Делон "се развива в четири фази с все по-влошаваща се яснота". В периода между септември 2021 г. и юни 2023 г. те отбелязват "значителна промяна в разсъдъка, свързана със забавяне на мисълта и трудности при решаването на семейните му проблеми, и накрая, пълно премахване на разсъдъка", по време на прегледа през юли. В доклада си лекарят подчерта "слабия" морал.

Адвокатът на Ален Делон: Животът му е в опасност

Запитан за съдебното производство срещу Хироми Ролин, Ален Делон отговори в присъствието на дъщеря си Анушка: "Запознахме се преди тридесет години, с възходи и падения. В началото тя беше мой помощник-режисьор, после връзката ни стана по-интимна".

Ален Делон: Мирей Дарк беше жената на живота ми (СНИМКИ) 

Впоследствие жалбата е оттеглена, както и тази, подадена от Хироми Ролин срещу децата на Делон за насилие по време на изселването ѝ от имението Души в началото на юли.

Според заключенията на прокуратурата в Монтарджис разследването не е разкрило никакви актове на насилие от страна на Хироми Ролин срещу Ален Делон. „Свидетелите или здравният персонал, който редовно го е посещавал, не са забелязали актове на насилие срещу Ален Делон", заключи Жан-Седрик Го, прокурор на Монтаржи.

 

Още любопитни новини:

Ален Делон - разбивачът на женски сърца на 81 (СНИМКИ ПРЕДИ И СЕГА)