Актрисата се самоуби през 1982 г. на 43 години

Гробът на френската актриса Роми Шнайдер бе осквернен в понеделник в района на Париж, предадоха БТА и Франс прес. 

Неизвестни лица са успели да преместят надгробния камък и са отворили гробницата, в която са положени тленните останки на актрисата в гробището в Боаси-санз-Авоар на 50 километра западно от Париж. Започнало е разследване по случая.

Роми Шнайдер се самоуби през 1982 г. на 43 години.

ВИЖТЕ СНИМКИ НА КРАСИВАТА АКТРИСА

Ален Делон - разбивачът на женски сърца на 81 (СНИМКИ ПРЕДИ И СЕГА)

Тя си спечели световна слава с ролята си в трилогията за австрийската императрица Сиси.

В един от своите филми тя играе и кралица Виктория.

Ето това е абсолютната икона на красотата (ВИДЕО+СНИМКИ)

Роми напуска семейството си и заминава в Париж при Ален Делон, с когото се запознават, докато снимат „Кристин“ (1958 г.).

Сгодени са в продължение на 4 години (от 22 март 1959 до 1963 г.). По това време Роми Шнайдер се снима в няколко незспешни филма, докато Ален Делон става все по-известен. Една година след като Ален я напуска, Роми с горчивина научава от вестниците, че той е женен и е станал баща на момче на име Антони. След раздялата им Роми прави опит за самоубийство.

Какво се случи с една от най-големите съблазнителки на Холивуд? (ВИДЕО+ГАЛЕРИЯ)

През 1966 година се омъжва за драматурга Хари Майен, а синът ѝ Давид Хаубенщок се ражда на 3 декември 1966 г. През 1969 г. се снима с Ален Делон в „Басейнът“. Бракът ѝ с Хари продължава девет години (до 1975 г.).

Кой е българският Ален Делон в политиката? (ВИДЕО)

Нейният втори съпруг от 1975 е личният ѝ секретар Даниел Биазини (по-млад от нея с 11 години), от когото ражда дъщеря Сара Биазини на 21 юли 1977 г. Бракът ѝ с Даниел трае шест години (до 1981 г.). По сценарий на Даниел Биазини френският кинорежисьор Клод Соте заснима през 1980 г. филма „Лошият син“.

Роми Шнайдер изпада в тежка депресия, след като синът ѝ Давид умира на 14 години при злополука. Погребението на Давид организира Ален Делон. Последната ѝ любов е продуцентът Лоран Петен.

Намерена е мъртва на 29 май 1982 г., но тъй като аутопсия не е правена, не се знае със сигурност дали Роми Шнайдер умира от сърдечен удар или се самоубива, след като изпива вино и успокоителни. Тя си отива от този свят само на 43 години.

В нейна памет испанският режисьор Педро Алмодовар създава филма „Всичко за майка ми“.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.