"Запознахме се в Hell’s Kitchen", разказват участниците от звездния отбор

Гатьо и Бони гостуваха в студиото на "На кафе", за да разкажат повече за емоциите в Кухнята на Ада, за отношенията си с шеф Ангелов и за своите малки кулинарни тайни, с които печелят неговото одобрение.

„За мен участието в Hell’s Kitchen e предизвикателство. Влязох заради хейтърите, за да им покажа, че мога да готвя и ще го направя. Казах си, че ще дам всичко от себе си и ще се представя на макс“, споделя Гатьо.

“Принцесата” в Кухнята на Ада напусна Hell’s Kitchen

„В Кухнята на Ада нещата нямат нищо общо с „Черешката на тортата“. Нивото е доста по-професионално. А специално аз нямам претенции, че съм готвач. Но независимо от това, че има стрес, се забавляваме и научаваме много неща. В началото не исках да участвам. Бях отказала. Но сега много ми харесва и ме забавлява", категорична е Бони.

Гатьо споделя, че харесва шеф Ангелов. „Върши си добре работата. Ако не му харесва нещо, непременно го показва. За него разбрах три неща – че не обича сутляш, юфка и попара. Не обича бъркоча, а нещата да са подредени.“

Кухнята на Ада взема нова жертва тази вечер

„Шеф Ангелов харесва нещата да са презентирани добре и красиво. Хубаво е, че има дисциплина, иначе няма как да го има това предаване“, допълва Бони.

Гатьо разказва, че вече са на ниво, на което приготвят гурме ястия и по-красиви чинии.

Сред най-хубавите черти на Гатьо според Бони е това, че е съхранил детското в себе си и държи на отношението.

За прякора „Царят на месото“

„След като моята чиния победи тази на такива кулинари, които са учили и работили в изискани ресторанти – чувството е неописуемо. С моята пържола аз ги победих. Чинията ми може да е грозна, но вкусът е важен“, разказва Гатьо, когото шеф Ангелов хвали не само за месото, но и за ориза. „Каза, че моят ориз е най-вкусният, който е опитвал. Оризът трябва да се прави с любов, трябва много да го обичаш, за да стане вкусен.“

Ще сподели ли Гатьо тайната на своя перфектен ориз и каква е майсторската рецепта на Бони за най-вкусните кюфтета, гледайте във видеото.

Повече информация можете да откриете в уебсайта на Hell’s Kitchen България, Facebook страницата, както и в официалните Instagram и TikTok профили на предаването.

Редактор: Боряна Димитрова