За звездните участници работата в екип е предпоставката всичко да върви като по вода
Гатьо и Александра са едни от най-запомнящите се участници в звездния отбор на Hell’s Kitchen и тази сутрин са гости в студиото на „Събуди се“, където разкриват дали е „мисия невъзможна“ одобрението от шеф Ангелов и какво не биха сготвили дори и за него.
Двамата звездни участници са обичани от хейтърите. Като истински кавалер Гатьо признава, че дамите готвят по-добре, но според Алекс всички се справят добре, но готвят различни неща.
„Гатьо е много добър в приготвянето на месото и има какво да науча от него“, признава участничката.
Защо звездният отбор е толкова силен и задружен?
„Има казарма и се работи в екип“, категоричен е Гатьо. „Събрани сме позитивни, интелигентни хора и сме задружни. Всички тези качества са предпоставка всичко да върви като по вода“, допълва Александра.
Бони и Гатьо: Шеф Ангелов не обича сутляш, юфка и попара
„Шеф Ангелов когато не харесва едно нещо, го демонстрира и то по най-бруталния начин. Хвърля го. Щом за момента сме там, значи готвим перфектно. Не обича мляко с ориз, юфка и попара. Според мен шеф Ангелов харесва и алтернативната и традиционната кухня, но е важно как изглеждат и дали са вкусни. Ако му сервираш традиционно, хубаво и вкусно ядене, ще го оцени не по-малко от красивото гурме“, разкриват какви са предпочитанията на шефа и как биха го впечатлили.
Гатьо признава, че му е по-трудно да сготви нещо красиво, но не спират всички да се стараят и да готвят дори гурме ястия. Александра разказва, че се научила да прави един специален мус, който е включила в сандвич, измислен от нея. И двамата са на мнение, че Кухнята на Ада ги учи и им дава изключително много. А семействата им са доволни, защото тренират у дома, за да се представят добре в кухнята на Hell’s Kitchen.
Шеф Ангелов тества рецепторите за люто на готвачите в Hell’s Kitchen
Какво не обичат да готвят извън предаването?
„Единственото нещо, което не ям е пъпеш. Много обичам да експериментирам в кухнята, така че няма нещо, което не бих сготвила. Може би бих направила вегетарианско шкембе от гъби“, споделя участничката. Гатьо от своя страна обича всичко, дори и гурме порциите, от които поръчва по няколко, за да се нахрани.
Гатьо разказва, че е приел да участва в кулинарното риалити заради любимите му хейтъри. Целта му е да покаже на всички, че може да готви.
„Аз много обичам до готвя. За мен храната е израз на грижа, любов и затова много се зарадвах, когато ме поканиха. Приех го с любов в сърцето. Изненадах се, когато разбрах, че и Гатьо ще се включи в Hell’s Kitchen. Имах различно мнение за него. Но той е изключително възпитан човек, който държи на ценностите и семейството. Непрекъснато обяснява колко много обича жена си и в моите очи, това е нещо прекрасно“, е мнението на Александра.
Собственичка на два ресторанта напусна Hell’s Kitchen
„Тя много държи на приятеля си и го обича“, връща комплимента Гатьо.
Има ли разлика и каква е тя между „Игри на волята“ и Hell’s Kitchen?
„Няма нищо общо. „Игри на волята“ бе силово риалити шоу, в което нямаше никаква храна, особено на Дивата река. Тук има много храна. Но когато шеф Ангелов каже старт и адреналинът се вдига“, разяснява участникът.
Каква е тайната на Гатьо за перфектен ориз и най-добрата рецепта за закуска от Александра, гледайте във видеото.
Повече информация можете да откриете в уебсайта на Hell’s Kitchen България, Facebook страницата, както и в официалните Instagram и TikTok профили на предаването.
Редактор: Райна Аврамова