Участничката прави равносметка на участието си и споделя какво не й е достигнало, за да продължи напред в кулинарната надпревара

Майсторката на сладкишите и печивата Полина е поредният отстранен участник от отбора на червените в този сезон Hell’s Kitchen. Пред репортер на „На кафе“, тя повдига завесата за интригите в женския отбор и въпреки, че бе една от най-борбените участнички, признава, че прекалено много е помагала на хората.

„Повече играех отборно, отколкото индивидуално. Трябваше да мисля малко повече за себе си, отколкото за отбора“, прави своята равносметка Полина. „Получих доста похвали от шеф Ангелов и съм доста горда от себе си, защото съм хоби готвач. Състезавах се наравно с големи професионалисти. Обикновено съм критична към себе си и не бях доволна от представянето си. Въпреки това съм щастлива, че стигнах до тук и доказах на себе си, че мога. Надявам се да съм дала кураж и надежда на други хора хоби готвачи и да ги мотивирам и амбицирам още повече да отстояват себе си и желанията си.“

Трима нови топ готвачи си спечелиха място в Hell’s Kitchen

Как са й се отразили скандалите в женския отбор?

„Аз не влизах в спорове. Никол е малко по-избухлива и я дразнят повече неща в кухнята, което е нормално. Тя е професионалист и търси професионално отношение в отсрещния човек. Изпълнявах ролята на медиатор и се опитвах да й кажа да проявява търпение към Мони. Бързо се успокояваха и приключваха скандалите между тях двете“, разказва участничката.

„С Царина бяхме близки и ще продължим да се чуваме и виждаме и след предаването. Стискам й палци и се надявам и заради мен да успее. Пожелавам й успех и искам да я видя на финал. За краткото време, което имахме, се опознахме и се гордея с нея“, разкрива с кого ще остане близка след формата.

Лидия от Hell’s Kitchen: Щастлива съм, че се докоснах до магията на Кухнята на Ада

Полина съжалява много, че не е успяла да достигне до финал и също така да има възможност да облече черна куртка. Според нея е щяла да научи още много и да покаже още свои качества. Още при влизането си във формата тя заяви, че има желание да отвори собствена сладкарница и планира това да се случи съвсем скоро.

Повече информация можете да откриете в уебсайта на Hell’s Kitchen България, Facebook страницата, както и в официалните Instagram и TikTok профили на предаването.