Участничката признава, че е сбъднала мечтата си да е част от кулинарното риалити, но е разочарована от представянето си

Лидия Мандалски е поредният отстранен участник от отбора на червените този сезон Hell’s Kitchen и признава пред репортер на „На кафе“, че не е доволна от представянето си.

„Когато гледам дамата вътре в шоуто, това определено не съм аз. Хората, които ме познават истински се ядосват и дразнят на поведението ми, и на начина, по който съм се представила. Но съм доволна, че осъществих една мечта, за която дълго време се колебаех дали да рискувам. Щастлива съм от факта, че бях вътре в шоуто дори и за малко, но се докоснах до магията на Кухнята на Ада“, признава отпадналата участничка.

„Задавам си въпрос всяка секунда защо се държах така в Hell’s Kitchen. Още аз самата не мога да намеря отговора. Когато си на 40 години и си свикнал сам да определяш графика на деня си, времето и да разчиташ единствено на себе си, но те сложат в изолирана среда, тя се оказва изключително тежка за човек като мен. Според мен нещата се объркаха от това, че нямах равен старт с участниците от самото начало. Щях да имам време да ги опозная и да започнем от нулата. Така нещата щяха да се развият по различен начин за мен. Показах, че умея да готвя, но не показах характера си“, коментира какво се обърка и защо не успя да продължи в кулинарното предаване.

“Принцесата” в Кухнята на Ада напусна Hell’s Kitchen

За подкрепата от семейството

„Обичам съпруга си и му благодаря за подкрепата. Бих искала да има повече като него, защото ще има повече щастливи жени.“

„Следвайте мечтите си. Доволна съм, че аз осъществих мечтата си. Създавайте си сами повече положителни емоции в живота“, е съветът на Лидия към желаещите да участват в риалитито.

Повече информация можете да откриете в уебсайта на Hell’s Kitchen България, Facebook страницата, както и в официалните Instagram и TikTok профили на предаването.