Коментар на психолога Росен Йорданов и пиар експерта Диана Дамянова

Кой печели и кой губи от сблъсъка в политиката, какви са прогнозите за следващия кабинет и какъв премиер ще бъде Димитър Главчев - темата в „Събуди се” коментираха психологът Росен Йорданов и пиар експертът Диана Дамянова.

„Разговорът кой е виновен се отнася основно до това да сплотяват все по-оредяващите си твърди ядра. Разговорът вече е кой е по-нормален. Вярвам, че на хората наистина им писна от неспособността да се намират работещи решения от хората, които ги представляват”, заяви Росен Йорданов.

Фандъкова: Г-н Главчев е отговорен и много диалогичен човек

Според Диана Дамянова е можело в списъка за възможни служебни премиери да бъдат включени и заместник-председателите на Народното събрание, за да е сигурно, че няма политическа зависимост. Тя очаква да има взаимни обвинения за това, че се е стигнало до предсрочни избори.

Йорданов каза още, че Главчев е бил единствената възможна разумна фигура в тези условия. Дамянова допълни, че служебният кабинет е политически, което е логично. Тя очаква разумен кабинет, тъй като Димитър Главчев е „смислен човек”.

Целия разговор гледайте във видеото.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase