Участникът признава, че е влязъл в кулинарното риалити, за да се гордее дъщеря му с него

Бившият футболист Славейко е преминал през всички звена в кухнята. Той показа внимание към детайла в кухнята и храната, но е поредният отстранен участник от отбора на сините този сезон в Hell’s Kitchen. Пред репортер на „На кафе“ готвачът разказва повече за емоциите и предизвикателствата в предаването. Признава, че е бил тъжен от отпадането си от шоуто преди финала, тъй като е имал амбиции да стигне поне до черна куртка. В началото е тръгнал по-колебливо, но постепенно е придобил увереност в уменията си на готвач. Поради нелепи допуснати грешки се наложи да си тръгне от шоуто.

Доволен ли е от развитието си в Hell’s Kitchen?

„Тръгнах колебливо, събрах се и надградих. Показах на шеф Ангелов, че заслужавам да съм в кухнята. Бях себе си в предаването и не съм се променял. Бях един от лидерите, но такъв съм и в живота. Винаги съм рискувал и сигурно съм дразнел другите, защото са искали да бъдат на мое място. Но те нямаха сърцето да го направят“, коментира процеса си на надграждане в шоуто.

Кухнята на Звездите става военна зона в Hell’s Kitchen тази вечер

„Винаги се стараех с всяка една чиния да впечатля шефа. Може би успях с вегетарианската чиния или с десерта – милфьойл. Успях да затвърдя позициите си и мястото си в Hell’s Kitchen“, признава Славейко.

Готвачът се сприятелява с Димитър в шоуто и когато вижда, че между приятеля му и Симона прехвърчат искри, отстъпва мястото си Митко да посети семейството на любимата му.

Ако може да промени нещо в представянето си, то това би било да е малко по-спокоен. Признава, че е участвал в Hell’s Kitchen, заради дъщеря си. „Исках да й покажа, че никога не трябва да се предава и винаги да се бори в живота. Това беше моята амбиция и исках да спечеля кулинарното риалити, заради нея. Исках един ден тя да се гордее с баща си.“

Стефани от Hell’s Kitchen: В отбора ни имаше сблъсък на огромно его

За пътя си в кулинарията

„Най-трудно винаги ми е било това, че бях далеч от семейството ми. Амбицирах се да покажа на французите, че с много работа мога да бъдат над тях. Показах им, че българите можем да бъдем първи.“

Кой е фаворитът му за победител?

„Димитър доказа, че има доста умения и опит, също така обича да рискува. Чиниите му винаги са прекрасни и има идеи, затова смятам, че той трябва да спечели Hell’s Kitchen“, е мнението на Славейко.

Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в сайта и официалните профили на предаването във Facebook, Instagram и TikTok. Гледайте подкаста “Кухнята след Ада” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.