Участничката споделя емоциите си за предизвикателството да е част от Кухнята на Ада и прави равносметка на представянето си

Стефани Младенова е сладкар от 11 години и носител на титлата “Сладкар на годината” в България за 2 поредни години. Когато е на 20 години участва в друго кулинарно риалити, където неин ментор отново е шеф Виктор Ангелов, но в Hell’s Kitchen успява да получи много добри оценки от топ готвача. Тя е поредният отстранен участник от отбора на червените този сезон, който не успя да се пребори за голямата награда и да достигне до финал. Сладкарката пристигна в студиото на „На кафе“ по доста атрактивен начин – на мотор. Разказва, че е запалена по мощните двигатели от 2016 година и до момента е сменила много машини. За нея е голяма страст, съизмерима със сладкарството. Пред Гала участничката в Hell’s Kitchen споделя емоциите си за предизвикателството в кулинарното предаване.

„Още при първия сезон на Hell’s Kitchen имах желание, но не се чувствах уверена, за да се запиша в предаването. Трябваха ми години, за да събера смелост. Не съжалявам за нищо, което ми се е случило в този живот, защото смятам, че всичко ме кара да израствам като човек. При всяка затворена врата има друга отворена. Отпаднах, защото съм емоционален човек. Както в живота ми, емоциите взимат превес над разума. Често взимам решенията си емоционално. Когато в Hell’s Kitchen минах лимита си, по някакъв начин се предадох. Казвах си, че мога да продължа или да стигна до края, но чисто емоционално не чувствах, че мястото ми е в предаването“, прави своята равносметка на представянето си кулинарката.

Коцето Калки: В Hell’s Kitchen разчитах на интуитивно готвене

Стефани разказва, че при насилие – физическо или психическо, достига прага на търпение и обикновената реакция е гняв. Тъй като участничката има опит с домашното насилие, тя е започнала преди време да работи върху себе си с помощта на фондация „Анимус“.

За конфликта й с Михаела

„Аз съм човек, който е на страна на правдата. В реалния живот можеш да избегнеш дразнителите, без значение хора или обстоятелства, докато в предаването няма място, на което да се усамотим. С Михаела сме два много силни характера и всичко се наслоява. За времето, което прекарахме заедно, изолирани за два медеца, стигнахме да се караме дори за битовизми. Няма как да се разбираш с всички хора. Има такива, с които се разбираш и такива, които те дразнят. Имаше много жени, събрани на едно място, но трябва да се вземе и под внимание огромното его на готвачи. Всеки готвач и сладкар има огромно его, и в отбора ни имаше голям сблъсък на различни характери и его“, коментира Стефани.

Сините в Hell's Kitchen загубиха Славейко и получиха Симона

Мнението й за Симона и Чоткин

„Нямам лоши чувства към Симона, а също така си обещахме да останем приятели, след излизането си от формата. Разликата между нас е, че аз съм на 32, а тя е на 20 години. Симона се опитваше да ми дава съвети на мен. Животът й на този етап е розов, като й пожелавам да остане такъв. Също така имаше сблъсък на професионалисти и не такива. Опитвах се да и покажа как се готви според правилата в кухнята. Научила съм ги след десет години опит, но тя се чувстваше засегната от това, че се опитвам да си наложа мнението. Чоткин ми направи хубаво впечатление, когато влязох в кухнята. Той е от малкото мъже – джентълмени. Имаше прекрасно отношение към всички и не съм имала пряк конфликт с него. В един момент явно започна да го дразни факта, че съм близка приятелка със Сарамандов и според мен попаднах в кръга на не харесваните от него хора. Фаворити за победител са ми Сарамандов и Станислав. Двамата се опитваха да култивират моята енергия“, признава участничката.

Още интересни истории за отличената от шеф Ангелов най-добра баница, с рецепта на прабаба й, за първия опит за приготвяне на крем карамел, за танците в нощни заведения с Криско и за медалите „Сладкар на година“, гледайте във видеото.

Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в сайта и официалните профили на предаването във Facebook, Instagram и TikTok