Победителят от сезон 5 на формата Иван Рълев разгледа най-луксозната локация в новия сезон

Шестият сезон на „Игри на волята“ започва съвсем скоро – на 14 септември. Отборите ще се състезават не само за да оцелеят по-дълго на Арената, но и да попаднат в Резиденцията – най-луксозната локация в играта. След 5 години по Южното Черноморие, този сезон „Игри на волята“ се мести на север. Новата ВИП къща, сега, още преди първия епизод, ще ни покажат Иван Кънчев и Росен Илиев.

Дивият Север: Магията на Дуранкулак (СНИМКИ)

„Това е дворът на резиденцията в „Игри на волята“ 6, как изглежда къщата – отиваме да проверим. Но тъй като аз не съм бил в къщата в сезон 5, сме поканили Иван Рълев- победителят“, разказва Иван Кънчев.

Как „Игри на волята” променят живота на Денислава и Мартин?

„Миризмата не се е променила много, мирише ми на спагетите, които Цвети ни готвеше. Надали са същите спагети, но май има нещо на печката. Уха, бобец! Дай по един черпак да го пробваме. А, това не е боб! Леща е! Леща с наденица и дафинов лист, да ти кажа аз не съм виждал. Доста е гореща, май тъкмо са тръгнали“, развълнуван е Иван Рълев.

Победителят от сезон 5 на най-екстремното риалити споделя, че след битка е поставил рекорд, изяждайки 8 филии с майонеза, кетчуп и месо, а за десерт е завършвал с течен шоколад. Рълев определя стаите в новата Резиденция като по-широки, леглата също му с струват удобни.

„Определено имат по-хубава гледка и басейнът е по-голям, но нашите тераси бяха по-готини“, категоричен е той.

„Игри на волята” стартира на 14 септември в ефира на NOVA

Резиденцията ли създава шампионите?

„Не. Резиденцията те прави лигав и мързелив преди битка. Отпускаш се. Лично на мен най-приятно ми беше, когато бях на Стопанството. Да, имаше глад и мизерия, но това те държи във форма. В Резиденцията единственият плюс е, че можеш да бъдеш в стая с човека, който ти е най-близък и да си останете насаме двамата и да си обсъждате стратегиите как да вървите напред заедно“, споделя впечатленията си големият победител от сезон 5.

Какви са другите локациите, на които са настанени другите участници в реалитито, предстои да разберем.

Всичко за “Игри на волята” 6 може да откриете в сайта, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova Play, Vbox7 и YouTube.