Първият епизод с гости Денислава и Мартин вече е факт

Стартира и вторият сезон на официалния подкаст на „Игри на волята“ - „След игрите“ с ново студио и нова водеща Ваня Запрянова. Тя е гост в студиото на „Събуди се“, където ще сподели какво е да оцелееш в „Игрите“ и трудно ли е да задаваш неудобни въпроси.

За Ваня, която феновете на екстремното риалити познават от участието й във втори сезон на „Игрите“, все още каскадьорството е професия. Заради контузия през последната година, се е наложило да почива, но вече е в добра форма да се занимава с любимите си дейности.

„Сигурна съм, че ще се справиш безупречно в новия сезон на „След игрите“. Знам, че на моменти микрофонът е малко страшен, но ти ще ги изядеш с парцалите. Успешен сезон и милиони гледания!“, е поздравът към новата водеща от Ивка.

„Ще се постарая да се справя толкова добре, колкото нея, защото тя вдигна летвата много високо. Единственото ми успокоение, че съм подходяща за нейна заместничка е, че съм била бивш участник и имам поглед вътре в нещата – като стратег, играч и като достигнал до трето място в „Игрите“. Делим си третото място с Паулина. Смятам, че е добра идеята, бивш участник да е водещ на подкаста. Притеснено ми е, защото е различно да си в ролята на гост, а друго е да дърпаш конците като водещ“, споделя Ваня.

Едно племе отпада от “Игри на волята” тази вечер

„Със сигурност участниците няма да се чувстват напълно комфортно, защото няма да им спестя неудобните въпроси“, обещава водещата.

Според нея във формата на „Игри на волята“, който наблюдаваме, е малко вероятно жена да победи. Това е защото е трудно жена да се мери с физиката на мъжете. Страшно добре подготвени са участниците тази година, но и жените са впечатляващи. „Позитивно настроена съм, че ще видим страхотна игра и от страна на жените и мъжете.“

„Имам фаворити и към един от тях съм пристрастна, защото го познавам и знам колко добре е подготвен. Това е Добрин, който се занимава с калистеника. В залата ни по каскадьорство идват много хора, които се занимават с калистеника. Познавам него и годеницата му, с която са страхотна двойка“, признава Ваня.

Всичко за “Игри на волята” 6 може да откриете в сайта, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova Play, Vbox7 и YouTube.