Три племена ще продължат в голямата игра, а четвъртото ще бъде изпратено в изгнание на Блатото

Съдбоносна битка предстои за четирите племена в най-екстремното риалити шоу “Игри на волята” тази вечер от 20:00 ч. по NOVA. Гордите, Храбрите, Дръзките и Силните ще се впуснат в първия четворен териториален двубой, който не само ще напише историята на предаването, но и ще определи пътя на всяко едно от тях оттук нататък.

Силните станаха четвъртото племе в “Игри на волята” 6

Издръжливост, сила, търпение и смелост ще са само част от качествата, които всички 32 герои ще трябва да покажат на многокомпонентната арена, за да могат да заслужат една от желаните територии - Резиденцията, Стопанството или Брега на отчаянието. Всяка грешка или неправилно построена стратегия може да се окаже фатална и да означава мъчително изгнание на Блатото.

Всеки от отборите ще трябва да избере и своя първи капитан, който да поведе отбора в най-важната битка до този момент.

Кои три племена ще продължат напред и кое племе ще потъне в дълбините на Блатото, ще разберете в премиерния епизод на “Игри на волята” 6 тази вечер от 20:00 ч. само по NOVA.

Всичко за “Игри на волята” 6 може да откриете в сайта, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova Play, Vbox7 и YouTube и следете всичко най-интересно за подкаста във Facebook, Instagram и TikTok .