Шампионът от сезон 5 Иван Рълев ще бъде специален гост в официалния подкаст “След Игрите”

Първи елиминационен двубой в шестия сезон на “Игри на волята” очаква участниците тази вечер от 20:00 часа по NOVA. Четиримата номинирани от племената на Гордите и Силните - Кралев, Елица, Миряна и Ангел ще излязат в поредица битки за оцеляване, а един от тях ще напусне екстремното риалити завинаги.

Дръзките спряха устрема на Силните в “Игри на волята”

Избраниците на Жълтите и Зелените ще се изправят в пряк сблъсък едни срещу други, за да определят двамата воини, които ще се спасят и двамата, които ще се изправят във финалния сблъсък за оцеляване в играта.

Гладиаторска битка определя следващите номинирани в “Игри на волята”

Първият напуснал участник ще бъде ексклузивен гост в официалния подкаст на предаването - “След Игрите”, където ще разкаже за своето приключение в най-екстремното риалити. Извънреден събеседник на водещата Ваня Запрянова ще бъде и шампионът от сезон 5 Иван Рълев, който ще има възможността да отговори на изказванията на Мартин Николов-Елвиса и Денислава Велкова по негов адрес в пилотния епизод миналата седмица.

Кой ще се спаси и кой ще се сбогува с мечтата си за победа завинаги, гледайте в премиерния епизод на “Игри на волята” тази вечер от 20:00 часа по NOVA.

Всичко за “Игри на волята” 6 може да откриете в сайта, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova Play, Vbox7 и YouTube и следете всичко най-интересно за подкаста във Facebook, Instagram и TikTok .