Номинираните Раду и Ангел от Силните очакват своите съперници

Нестандартни елиминационни битки очакват номинираните участници в “Игри на волята” тази вечер от 20:00 ч. по NOVA. Първият етап ще противопостави по двама съплеменници един срещу друг, а загубилите ще се изправят във финална битка за спасение.

Три състезателки казаха сбогом на “Игри на волята”

Първи племенен съвет очаква Дръзките, които изгубиха номинационната си битка срещу Гордите вчера. Двете враждуващи фракции в Синия лагер ще си отправят тежки обвинения и ще вземат трудни решения, а двама от тях ще бъдат изпратени на елиминационен дуел срещу враговете от племето на Силните - Ангел и Раду.

Два племенни съвета и изненадваща елиминация в “Игри на волята” тази вечер

Отпадналият участник тази вечер ще бъде ексклузивен гост в официалния подкаст на предаването - “След Игрите”, където ще разкаже за своето участие, за коалициите, скандалите и новите предизвикателства този сезон.

Кой ще e следващият напуснал “Игри на волята” и надпреварата за 100 000 лв., гледайте тази вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за “Игри на волята” 6 може да откриете в сайта, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova Play, Vbox7 и YouTube и следете всичко най-интересно за подкаста във Facebook, Instagram и TikTok .