За място в племето на Дръзките ще се състезават две нови участнички

Извънредна кастинг битка ще се проведе в премиерния епизод на “Игри на волята” тази вечер от 20:00 ч. по NOVA. Две нови претендентки ще излязат на арената в сблъсък за място в племето на Дръзките, което по-рано тази седмица се раздели с фитнес инструкторката Иванина Тодорова.

Ангел Русев: Жените са по-силни психически и е възможно жена да спечели „Игри на волята“

Баскетболистката Десислава Кантарджиева и търсачката на силни усещания Десислава Джоглева ще премерят сили една срещу друга в зрелищен двубой, който ще изпита не само техните физически способности, но и психическата им издръжливост. Победителката ще се присъедини към бедстващия отбор на Сините, който обитава Брега на отчаянието и е разклатен от скандали и разделения между двете действащи коалиции.

Разчистили ли са си сметките Ангел и Раду след „Игри на волята“?

Кой ще е новият участник в “Игри на волята”, как се перат дрехи на върха на Резиденцията и по какъв начин ще реагират Дръзките на завръщането на Павел, гледайте тази вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за “Игри на волята” 6 може да откриете в сайта, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova Play, Vbox7 и YouTube и следете всичко най-интересно за подкаста във Facebook, Instagram и TikTok .