Капитанът на Силните Караолис се превърна в герой за племето

Бедстващото племе на Дръзките ще прекара втора поредна седмица на Брега на отчаянието след загуба на териториалната битка в “Игри на волята”. Поредица от забавяния по трасето лишиха Сините от шансове за победа, а Резиденцията грабнаха Силните с убедителна преднина.

Историческа битка за територия в “Игри на волята” тази вечер

Денят за участниците започна с нов избор на капитани. При Силните каскадьорката Силвия опита да наклони везните в своя полза, но изненадващ глас от страна на Миряна за Караолис остави капитанството в ръцете на мъжката коалиция. Завърналият се от елиминационен двубой Гешев беше единодушно избран за лидер на Дръзките, а Гордите решиха отново да се доверят на състезателя по калистеника Добрин.

Баскетболистката Десислава Кантарджиева влиза в “Игри на волята”

В териториалната битка на MAD MAX арената най-добра стратегия изградиха Силните и безапелационно спечелиха Резиденцията. Най-добре в играта се представи капитанът на Зелените Караолис, който отново демонстрира бързата си мисъл, решавайки финалния пъзел за по-малко от една минута.  Дръзките и Гордите вложиха всичките си усилия в борбата за второ място и Стопанството, но забавянията на инфлуенсърката Ренета и музикалния артист Павел обрекоха Сините на още една седмица престой на Брега на отчаянието. Загубата прерасна в нов конфликти между съплеменниците, които се пренесоха и в лагера на бедстващото племе след края на битката.

Ангел Русев: Жените са по-силни психически и е възможно жена да спечели „Игри на волята“

Вълнуващото телевизионно приключение продължава и утре вечер с капитанска битка, а един от Храбрите ще получи шанс да влезе в голямата игра и надпреварата за 100 000 лева.

Не пропускайте новия епизод на “Игри на волята” във вторник, 1 октомври, от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за “Игри на волята” 6 може да откриете в сайта, както и в официалните Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova Play, Vbox7 и YouTube и следете всичко най-интересно за подкаста във Facebook, Instagram и TikTok .

Редактор: Райна Аврамова