Тази вечер от 20.00 ч. по NOVA всички Съквартиранти се обръщат срещу Лили

Big Brother обеща големи обрати за 10-ия си юбилей и точно това дава на зрителите. Вече 10 дни най-известната Къща е пълна със звезди, а динамиката в отношенията помежду им е повече от интересна. Този сезон обаче е специален и точно когато звездите си мислят, че повече няма как да бъдат изненадани, Големият брат рестартира играта и вкарва нов участник в нея. След като в понеделник Георги Софкин напусна Къщата по собствено желание, Big Brother компенсира липсата му с много по-млад и усмихнат Съквартирант. Истинска буря от емоции, чар, сексапил, харизма и хъс за победа ще връхлети в Къщата още в петък. Коя е тя и как ще бъде приета от групата зрителите ще разберат във VIP Brother на живо в петък.

По темата

Преди новият Съквартирант да обърне живота в Къщата на 180 градуса, предстои краят на седмична мисия "Марионетки". Звездите, които влязоха в тежката роля на марионетки, са все по-изтощени, но въпреки това се държат в името на отборния дух. Една марионетка обаче непрестанно ще си намира причина да се дели от отбора и да се оттегля в спалнята си. Тази вечер Лили ще наруши изричните правила на Big Brother и ще бъде изпратена в затвора за кукли, а впоследствие всички Съквартиранти ще се обърнат срещу телевизионната водеща.

В епизода довечера от 20.00 ч. зрителите ще видят и сблъсъка между Жана и Глория. Глория до момента стоеше зад гърба на Деси и не влизаше в пряк конфликт с певицата, но днес самата тя ще го инициира, а поводът отново ще е символичен. Докъде ще стигне нетърпимостта в Къщата и ще пренареди ли новият Съквартирант отношенията, зрителите ще разберат съвсем скоро.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването можете да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg