Съквартирантите споделят тайни довечера в Big Brother All Stars

В Къщата на Big Brother All Stars 2013 ще настъпят сериозни разделения, които ще прераснат във война между някои от Съквартирантите тази вечер от 20.00 ч. по Нова ТВ.

Вече оформилият се тандем между изпълнителя Джийсън Брад Люис и екс претендентката за мис Пенка ще се изправи срещу Златка Райкова и Златка Димитрова. Екстравангантният певец ще продължи да крие вещи на недолюбваната от него Райкова, а кулминацията ще дойде с пъклен план за осуетяване на съня на двете красавици. Какъв номер ще измислят Джийсън и Пенка? Дали те ще бъдат обявени за злосторници или за Съквартирантите с най-голямо чувство за хумор, зрителите ще разберат тази вечер.

След първите номинации спокойствието в Къщата е сериозно разклатено. Довечера Big Brother ще се постарае да възвърне доброто настроение на Съквартирантите, давайки им възможност да се сближат и опознаят. В новата седмична Мисия всяка една от звездите ще трябва да намери своя най-добър приятел в шоуто, научавайки колкото е възможно повече за неговия живот. Съквартирантите могат да задават въпроси на своя „най-добър приятел“ само по времето, в което се люлеят на специална детска люлка. 

Кои ще бъдат първите приятелски двойки и какви ще бъдат най-интересните задавани въпроси в Къщата -гледайте в 20.00 ч. тази вечер по Нова ТВ.