Дикoff от 16.00 ч. в събота по Нова ТВ

На 23 ноември в Дикoff по Нова ТВ зрителите ще видят Лияна, Васко Василев, Камен Костадинов, Вежди Рашидов, спомените на Димитър Пенев за САЩ ’94 и истории от една комуна, разказани от Миролюба Бенатова. 

Лияна и Сашо Диков ще открият предаването с разговор за проблемите на сърцето и живота отвъд стените на Къщата. Дете-чудо, дете на партията, дете на света – какво точно е Васко Василев - следва разговор със световноизвестния цигулар.

Заместник-председателят на парламентарната група на ДПС Камен Костадинов ще отговори на въпросите: Съвзе ли се Движението след удара с Христо Бисеров? Убедиха ли се в подкрепата на своите симпатизанти след митинга от 16 ноември? Как работят депутатите от ДПС под ежедневната обсада на протестиращите? 

Миролюба Бенатова представя: истории от комуната. Какво се случва с момчетата, решили да се изолират от обществото, за да се запазят? Оказва се, че тежките зависимости не са свързани само с вредни субстанции. Тези в държавата като че ли са по-страшни. Специално видео от единствената действаща у нас комуна.

В предаването продължава разказът на футболната легенда Димитър Пенев, като този път спомените са за феноменалното представяне на българския национален отбор на Световното в САЩ ‘94. И още - разговор с темпераментния Вежди Рашидов в студиото на Сашо Диков. 

Дикoff от 16.00 до 19.00 ч. в ефира на Нова ТВ.