Тази седмица най-щедрото предаване раздаде 81 000 лева в ефира на Нова ТВ

Тази седмица предаването „Национална лотария” зарадва поредните 10-ма късметлии, които имаха шанса да участват на живо в студиото при водещите Вяра Атова и Захари Бахаров, след регистрация на своя билет „Сбъдни мечтите си“.

Случайно или не печелившите тази събота, 23 ноември, бяха дами.

В  играта „На крачка от късмета“ чисто нов автомобил спечели Мария Раевска от град Троян. Мария е само на 23 години, но е спасявала много хора от пожар. В момента завършва образованието си в Академия на министерство на вътрешните работи със специалност „Пожарна и аварийна безопасност“, а  отскоро е назначена за Инспектор защита на населението. За момента живее с майка си и брат си, а голямата ѝ мечта е да си купи свое жилище.

Във втората по ред игра на Национална лотария- „Сейфове“, варненката Мария натрупа 17 000 лева в първия кръг на играта.  Във втори кръг тя започна с отварянето на зелен знак „х2“, но на следващия си опит отвори червен знак „Х“. След консултация с любимия си, който слезе при нея, тя реши да играе и така младата майка на 3-месечно бебе вече ще се грижи за своето семейство със сумата от 34 000 лева. Мария се развълнува много и пожела на всички да играят и да вярват, че мечтите се сбъдват.

Тази събота 20–годишна студентка от Козлодуй застана срещу сферите на  “MEGA JACKPOT”-а в Национална лотария. След завъртането на „Колелото на късмета“, сумата, за която игра Кристина Георгиева, е 100 000 лева. Първата си грешка Криси направи на 5-тата сфера, тя реши да се откаже с натрупаната сума от 20 000 лева. Младата дама е студентка по история и философия в София и със спечелената сума мечтае да разгледа различни дестинации по света.

Какво още се случи в последния епизод на „Национална лотария”, можете да видите в Nova Play.

Ако пък искате да се озовете в студиото на най-щедрото предаване в българския ефир, вижте как да го направите тук.

Предаването „Национална лотария“ с водещи Захари Бахаров и Вяра Атова се излъчва всяка събота от 19.30 ч. по Нова ТВ.